Lions organiseert creatieve workshops voor fundraising

advertentie

MIDDENMEER – Lions club Wieringermeer e.o. organiseert op zaterdag 13 april twee creatieve workshops in samenwerking met Laura Dam – van Schagen van “Basic Lodge” uit Slootdorp en Angelique Schouwenaar van “Liekus handgemaakte Macramé workshops” uit Westerland.

Beide onderneemsters hebben spontaan gereageerd op het verzoek van de Lions om mee te werken. De opbrengst komt ten goede aan de paardrijdag voor clienten van Noorderhaven die al voor de dertigste keer wordt gehouden in de manege van de Wieringermeerruiters. Daarnaast heeft de Lionsclub zich ten doel gesteld een bijdrage te leveren aan vervanging van de Seniorenbus Wieringen. De oude heeft het begeven en men zit met de handen in het haar.

Laura Dam – van Schagen (www.basiclodge.nl) verzorgt een workshop servies stippen “stip je suf”. Angelique Schouwenaar (Facebook: Liekus Handgemaakte macramé) verzorgt de workshop macramé. In hun sfeervolle ruimte tonen zij niet alleen hun creativiteit maar maken er elke keer ook een feestje van. Het verwennen van hun gasten past helemaal bij wat zij verstaan onder gastvrijheid.

Beide activiteiten kunnen zich verheugen in een toenemende populariteit.  Een mooie combinatie van heerlijk ontspannen en het steunen van goede doelen. Aanmelden kan, voor Macramé angelique.kuik@gmail.com voor stippen info@basiclodge.nl

advertentie