Lions Anna Paulowna organiseren unieke natuurwandeltocht tijdens Bloememdagen

advertentie

ANNA PAULOWNA – Lions Anna Paulowna organiseren een
unieke natuurwandeltocht door de bloemenvelden tijdens de Lions Bloemen2daagse op 28 en 29 april 2018.

Dit jaar is wederom gekozen voor natuurwandelroutes. De routes zullen nòg minder langs wegen leiden en dus nòg meer door de bloemenvelden!

Mede door de lobby van enkele van de Lionsleden, hebben vele bloembollenkwekers en landeigenaren hun medewerking toegezegd om direct langs de bloemenvelden te kunnen wandelen, weg van de weg.

Van dichtbij kan de geuren en kleurenpracht van Tulpen, Hyacinten, Narcissen en vele bijgewassen worden bewonderd.

 

Wandel- en fietsroutes

Er zijn 3 wandelroutes uitgezet, 5, 12 en 22 kilometer, die naar eigen inzicht ingekort kunnen worden. Uiteraard blijft de fietsroute langs de mozaïeken op het programma, deze zal 35 kilometer zijn.

Langs de routes zijn rustplaatsen opgesteld, waar genoten kan worden van een lekker vers kopje koffie of thee en versterkende versnaperingen.

U kunt zich op de dag zelf inschrijven en starten:

Wandelen: tussen 9:00 en 13:00 uur, bij de volkstuinvereniging aan Molenvaart 142B te Anna Paulowna, nabij het NS Station.

Fietsen: tussen 9:00 en 15:00 uur, hoek Smidsweg/Molenvaart (t.o. cafetaria “de Ben”) en bij het veerpont over het Noord-Hollands Kanaal bij het Westeinde.

Het goede doel

De Lions Club Anna Paulowna is een service club waarvan de leden zich geheel vrijwillig volop inzetten voor goede doelen. Net als voorgaande jaren zal de opbrengst van de Bloemen2Daagse fiets- en wandeltochten ten goede komen aan de ALS stichting, die de gelden o.a. goed gebruikt voor onderzoek naar deze slopende ziekte.

Tijdens de fiets en wandeltocht wordt voor de inwendige mens gezorgd.

Dankzij gulle sponsoren wordt u water en fruit voor onderweg aangeboden en koffie, thee en versnaperingen bij de rustplaatsen.

Voor nadere informatie kunt u mailen naar B2D@lionsap.nl.

 

Bron: lionsap.nl

advertentie