Let op! De Koetelkrant van C.V. De Meerkoetelaars komt er aan

advertentie

Foto: facebook.com/cv.demeerkoetelaars

MIDDENMEER – Carnaval komt steeds dichterbij. De Wieringermeer kent met C.V. De Meerkoetelaars een hele rijke en grote carnavalstraditie. Een belangrijk onderdeel van de Meerkoetelaars is de Koetelkrant en deze valt dit weekend bij de inwoners van de Wieringermeer in de brievenbus, het blijft toch een spannend moment wie en wat staat er in! Op een humoristische wijze kijken ze terug op het afgelopen jaar?

Middenmeer is reed omgetoverd tot Koetelburg en op de kalender is het nog maar 2 weken wachten voor het feestgedruis van de 65ste Carnaval der Meerkoetelaars losbarst. Deze gaat dit jaar onderleiding van Prins Maxi Gallus (Thijs Esselink). De hofhouding bestaat dit jaar uit hofmannen, Adjudant Jasper Beemsterboer en Hofmeester Bas van der Geest de prins is van mening feest vier je met je beste vrienden.

De 65ste Carnaval der Meerkoetelaars is van 1 tot en met 5 maart.

Kaartvoorverkoop
De Zaterdagavond, Groots Carnaval, is een publiekstrekker van formaat. Sinds een aantal jaren organiseert C.V. De Meerkoetelaars een kaartvoorverkoop. Deze is op Vrijdag 22 februari bij Welkom bij de Buren in Wieringerwerf vanaf 20:30 start deze verkoopavond wees op tijd Op=Op!

Lees ook: I ameerkoetelaar

Kijk voor het volledige programma op meerkoetelaars.nl of op de facebook.com/cv.demeerkoetelaars

 

advertentie