Lentetuin in opbouw, Noordkop Nieuws ging kijken. (VIDEO)

advertentie

BREEZAND – De bouwploeg van de lentetuin is al sinds 3 januari achter de schermen bezig met het decor voor de Lentetuin 2018. In de schuur van van Lierop is hard gewerkt aan deze decorstukken en worden nu geplaatst en verder afwerkt in het ZAP-complex te Breezand

Noordkop Nieuws sprak dit weekend met de coördinator van de bouwploeg Sem Langelaan, over de opbouw en de voortgang er van. Het Lentetuin thema dit jaar is “Duik in de onderwaterwereld” veel water rondom in de zaal, kwallen en haaien aan de muur en een heuse duikboot hangt er in de lucht.

Ook spraken wij met schilderes Elly Kroon al 36 edities trouwe schilder bij de Lentetuin en ook dit jaar weer aanwezig. Dit is het weekend van de bouwploeg die hard aan het werk mag, vanaf dinsdag mogen de bollenkwekers de zaal in om de bloembollen te plaatsen.

Op woensdag 28 februari zal Reinier van den Berg officieel de show openen, waarna het vijf dagen lang genieten is van de mooiste tulpen, narcissen, krokussen, hyacinten, calla’s, lelies en andere bijzondere bolgewassen. Naast de bloemenpracht is er ook een complete voorjaarsbeurs, een restaurant, drie zinderende feestavonden en is er amusement voor de kinderen.

Foto’s en video Noordkopnieuws.nl

Noordkop Nieuws video verslag & reportages

advertentie