Laatste open dag Nederlands Kremlin dit jaar

advertentie

WINKEL – Kunsttuin Nederlands Kremlin aan Limmerschouw 51 in Winkel opent dit jaar voor de laatste keer haar poort op zondag 17 september van 11.00 tot 17.00 uur. er Leegwater heeft de helft van zijn leven gebouwd aan zijn Nederlands Kremlin.

Na 36 jaar bouwen en beelden maken is er veel te zien op het terrein, waaronder de Neptunus fontein, de Michael kapel en het grootste bouwwerk de Basilius Kathedraal. De nieuwste projecten zijn de Campanile met Egyptische elementen en een zuilenrij met als inspiratie de Dorische bouwstijl. Tijdens deze open dag is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen.Het Nederlands Kremlin is interessant voor een breed publiek en geschikt voor alle leeftijden. Maak kennis met de passie en drijfveren van Ger en Mientje Leegwater.

Er is voldoende ruimte voor een picknick en om andere mensen te ontmoeten. De entree bedraagt € 3,- en is bestemd voor de stichting Kunsttuin Nederlands Kremlin. Bezoekers kunnen parkeren bij de naast gelegen golf- en countryclub Regthuys. Kijk voor meer informatie op www.kunsttuinnederlandskremlin.nl.

Foto: Aangeleverd

advertentie