Laatste kaarten kerstnachtviering ‘Het is tijd’

advertentie

3-2004 oosterlander kerk 1 - kopie

OOSTERLAND – Wie op Kerstavond even stil wil staan om van een goed verhaal en muziek te genieten, kan terecht in de Michaëlskerk in Oosterland. Er zijn nog enkele kaarten over voor de tweede Kerstnachtviering op 24 december. De viering begint om 22.00 uur. 

In de sfeervol versierde kerk krijgen bezoekers dit jaar een inkijkje bij B.V. “De Tijd”. Ze ontmoeten ijverige werknemers die het rad van de tijd draaiende houden en tegelijk een oogje in het zeil houden of Vadertje Tijd het nog wel in de hand heeft.

Alles lijkt goed te gaan, tot Maria er opstandig een stokje voor steekt en Vadertje Tijd een drastisch besluit neemt. Hoe het afloopt en wat het ons vandaag te zeggen heet is te zien, horen en vooral te ervaren in deze viering die als titel heeft: “Het is tijd”.

Aan de viering wordt meegewerkt door het Michaëlskoor en kerstorkest o.l.v. Marco Mosk.

Kaarten zijn te koop voor €7,50 p.p. Kaarten reserveren? Dat kan via zininoosterland.nl, een e-mail te sturen naar ocm@zininoosterland.nl of door een bericht te sturen naar Anny Kempeneers op 0610308592. De eerste viering (20.00 uur) is reeds uitverkocht.

 

advertentie