Kunsttuin Nederlands Kremlin open op zondag 23 juni

advertentie

WINKEL – Ger Leegwater, 74 jaar bouwt nog iedere dag aan zijn kunsttuin, zijn fantasie is onuitputtelijk en de drang om door te gaan is heel groot. Geen tekening komt er op papier, maar in zijn hoofd ontstaat het ontwerp en dan is het nog een kwestie van maken. Zo heeft het beeld van de Orpheus een jaar denkwerk gekost, het maken van het beeld duurde 4 maanden.

Om de werkplaats wordt een tempel gebouwd, de zuilenrijen aan weerszijden zijn geplaatst en de fundering voor de achterkant van de tempel is gegraven. Ger is begonnen met  het metselen van een muur, waar bijzondere elementen in worden verwerkt.

In de werkplaats is een begin gemaakt met een Grieks beeld, dit beeld krijgt een plaats bij de tempel. Deze nieuwe ontwikkelingen en bestaande projecten zijn te zien op onze open dag, u bent van harte welkom.

Door de verscheidenheid aan materialen en stijlen is het Nederlands Kremlin geschikt voor alle leeftijden en een breed publiek, voor kinderen is er een fotopuzzel zoektocht .en de mogelijkheid om te bouwen. Rond  het huis is de tuin te bezichtigen.

Maak kennis met de passie, technieken en drijfveren van Ger en Mientje Leegwater.
In de tuin is ruimte genoeg om te picknicken, te fotograferen en andere mensen te ontmoeten.

Limmerschouw 51, 1731 NJ Winkel. 0224541598

www.kunsttuinnederlandskremlin.nl  of Google: Dutch Kremlin

Entree vanaf 13 jaar 3.50 euro voor de Stichting Kunsttuin Nederlands Kremlin

advertentie