Kunst en Cultuur uit heel Hollands Kroon bijeen

advertentie

WIERINGERWERF – Op de eerste grote netwerkbijeenkomst van alle culturele organisaties van Hollands Kroon wordt een aanzet gegeven tot de oprichting van een kunst en cultuur platform. Een platform dat richting kan gaan geven aan het culturele beleid van het gemeentebestuur. Een werkgroep heeft de voorbereidingen voor dit platform en deze bijeenkomst getroffen. 

De werkgroep, bestaande uit vrijwilligers uit de kunst- en cultuursector uit heel Hollands Kroon, heeft inmiddels de plannen klaar liggen om een website Kunst en Cultuur in Hollands Kroon te laten maken. Dit zal de eerste aanzet zijn tot meer verbinding tussen de vele stichtingen en verenigingen die Hollands Kroon rijk is. Naast deze virtuele ontmoetingsplek is er dus nu een netwerkmiddag voor de hele sector om met elkaar van gedachte wisselen, elkaar te informeren en te genieten van de verschillende presentaties die deze middag zullen opluisteren.

Variërend van een preview van de jongste musical van Thalia, een presentatie van vereniging Aak en een uitleg van de Hollands Kroonse Uitdaging over subsidies en andere ondersteuning. Er zal veel beeldende kunst te zien zijn en er worden verhalen verteld en lezingen gegeven. Zowel de toegang als de koffie is gratis. De bijeenkomst is op 23 februari van 14.00 tot 17.00 uur in de Cultuurschuur in Wieringerwerf, waar het programma bij de ingang klaarligt.

advertentie