Komende week in de Cultuurschuur.

advertentie

WIERINGERWERF – De agenda van de Cultuurschuur in Wieringerwerf staat weer vol en ook deze week is er een mooi programma samengesteld.

Na een zeer succesvol expositie weekend van onze eigen kunstkring MeerKunst is de hele maand oktober van alle leden nog één kunstwerk te bewonderen in de centrale hal.

Vrijdagavond 13 oktober draait in ons Filmhuis de film Lion  waarin een 5-jarige Indiase jongen verdwaald raakt in de straten van Calcutta, duizenden kilometers van huis. Hij overleeft vele uitdagingen waarna hij door een echtpaar in Australië wordt geadopteerd. Na 25 jaar besluit hij op zoek te gaan naar zijn verloren familie.  Entree zoals altijd € 5,- , de koffie is klaar om 19.30 uur en we beginnen om 20.00 uur.

Zaterdag 14 oktober concerteert onze huisband : Creona gaat op de franse tour en nodigt ons uit naar La Douce France. Mooie muziek, een stokbroodje, lekkere kaasjes en een glas wijn gaan ons een heel plezierige middag bezorgen. Aanvang 16.00 uur . Eerst een prachtig concert en dan een gezellige nazit.

Op 18 oktober houdt Maria Hennessey weer een spirituele bijeenkomst in de theaterzaal; de aanvang is 19.30 uur.

Vrijdag 20 oktober wordt er een BHV cursus gegeven. Binnen een gezellige en leerzame dag leert u alle in en outs van de brandveiligheid en de reanimatie. De cursus is van 9.00 tot 17.00 en aanmelden kan bij info@bodysafe-ehbo.nl Een uitgebreide EHBO-cursus start op zaterdag 14 oktober en duurt 3 zaterdagen.

Zaterdagavond 21 oktober blazen de trombones de pannen van ons dak tijdens het trombonespektakel; het belooft inderdaad een spektakel te worden en de kaartverkoop loopt zo goed dat reserveren noodzakelijk is. De aanvang is 20.00 uur; reserveren graag bij info@cultureleraad-wieringermeer.nl

advertentie