Komend weekend in teken van Musical Melodies

advertentie

WIERINGERWERF – Vrijdag, zaterdag en zondag staat de Cultuurschuur in het teken van musical. Een mooie mix van de herkenbare werken zal het publiek in vervoering brengen. Solisten Edith Numeijer, Michelle de Jong en Wessel Braaf zijn er klaar voor. Na vijf maanden hard repeteren beheersen zij het repertoire tot in de finesse.

 

Eind december werd de officiële aftrap gegeven voor het project Musical Melodies. Sindsdien zijn er vele uren doorgebracht in de Liaison Studio om met elkaar te oefenen. Tot grote tevredenheid van uitvoerend producent Alexander Bügel. ‘De vele uren die zijn geïnvesteerd door de solisten in de studio zijn absoluut terug te horen. Sommige nummers worden zo mooi vertolkt dat we regelmatig met kippenvel of tranen van ontroering zaten tijdens de repetities. Als je na 30 keer het nummer gehoord te hebben dat nog steeds ervaart is dat meestal een goede indicatie’ zegt Bügel.

Komend weekend kunnen de bezoekers van Musical Melodies een mooie show verwachten. Naast de gelikte vocalen zal het geheel gecomplementeerd worden met een passend lichtplan en mooie videoprojecties. ‘We hebben veel zorg besteedt aan hoe we het programma het beste neer kunnen zetten. Naast goede vocalisten moet je voor een theaterbeleving net dat beetje extra bieden. En daar zijn we goed in geslaagd. Alle puzzelstukjes zijn in de afgelopen 5 maanden in elkaar geschoven tot een prachtig geheel. Wij gaan vol vertrouwen de voorstellingen tegemoet.’, aldus Erwin Slootweg van de Liaison Studio.

Moederdag
Bij toeval vallen de concerten van Musical Melodies in het weekend van Moederdag. ‘We hadden in eerste instantie wat andere data op het oog, maar toen we de agenda’s naast elkaar hadden gelegd kwam dit weekend eruit’, zegt Bügel. ‘Toen we eenmaal doorhadden dat dit ook het weekend van Moederdag was hebben we besloten om de mogelijkheid te bieden om de moeders maar eens extra in het zonnetje te zetten. En dat niet alleen op de zondag , maar op alle drie de dagen.’

Door middel van een speciaal verwenarrangement, dat men bij de kaarten kan bestellen, worden de gasten extra in de watten gelegd. Speciale plaatsen vooraan in de zaal en naast de drankjes ook nog diverse lekkernijen voor de voorstelling en in de pauze geven net dat beetje meer. Een ultiem verwenmoment om je moeder of een ander dierbaar persoon eens lekker in het zonnetje te zetten.

Voor de mensen die nog twijfelen hebben de solisten de afgelopen periode wat kleine muzikale voorproefjes gegeven. Deze zijn terug te vinden op de Facebookpagina en de website van Musical Melodies. Kaarten kosten € 10,00 in de voorverkoop en met het verwenarrangement erbij € 17,50. De kaarten aan de zaal kosten € 12,50. Reserveren kan via website www.musicalmelodies.nl of telefonisch op nummer 06 43 82 36 41. Of door een e-mail te sturen naar kaarten@musicalmelodies.nl. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar, dus reserveren is aan te raden.

 

foto.: Erwin Slootweg 

advertentie