‘Kom uit de Kast’ tijdens de hobbymarkt.

advertentie

Westerland – Iedereen die een grappige, verrassende, leuke, fantastische, spannende of interessante hobby heeft kan op zondag 3 maart zijn of haar hobby onder de aandacht van het publiek brengen tijdens een grote hobbymarkt in Dorpshuis ’t Skrale End.

Deze markt wordt georganiseerd door de Stichting Dorpshuizen Westerland en iedere hobbyist kan deelnemen, hoe
 groot of klein de hobby ook is.
Veel hobbyisten zullen het wel herkennen; een hobby die een beetje uit de hand is gelopen en langzamerhand staat het hele huis er vol mee. Op zolder, in de kelder, onder de trap en in de kast. Overal staat wat en het overzicht is dan soms en beetje zoek.
De Stichting Dorpshuizen Westerland roept hobbyisten daarom op om uit de kast te komen met alle hobbyspulletjes en deze te presenteren aan een groter publiek tijdens een hobbymarkt.
Tijdens deze markt kunnen hobbyisten de bezoekers niet alleen kennis laten maken met hun hobby, maar ook producten verkopen. En natuurlijk is er volop de gelegenheid om iets te vertellen over de eigen hobby of zelfs een workshop te geven waarmee je anderen ook enthousiast kunt maken voor juist jouw hobby.
De hobbymarkt vindt plaats op zondag 3 maart in de opgeknapte gymzaal en geheel vernieuwde toko van Dorpshuis ’t Skrale End, Westerlanderweg 61 in Westerland. De markt is open van 10.00 uur tot 16.00 uur en vrij toegankelijk voor publiek.
Voor meer informatie over de hobbymarkt en voor deelname aan de hobbymarkt, kan men contact opnemen met de beheerder van Dorpshuis ‘t’Skrale End, Marga Jonas-Smit, tel. 06-41481278 of via email:stevejonas@quicknet.nl.
Een plekje huren op de hobbymarkt kost €12,50, hiervoor krijgt men de beschikking over een tafel van 2 meter lang en 80 cm breed. Maar wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal tafels beschikbaar.

advertentie