Klassiek duo bespeelt publiek Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – Zondagmiddag 18 februari is het podium in de Theaterzaal van de Cultuurschuur voor twee bijzondere musici; Mark Zandstra en Haik Seth Paul.
Al vele jaren vormen zij een duo met viool en piano en weten ze toehoorders tot de laatste noot te boeien. Hun gevarieerde repertoire omvat sonates uit diverse periodes.

Daarnaast spelen ze graag voordrachtstukken als de prachtige Vocalise van Rachmaninof, de Meditation van Massenet of de Havanaise van Saint Saens.
Mark Zandstra studeerde viool aan het Amsterdamse Sweelinck conservatorium en na zijn afstuderen speelde hij bij diverse ensembles waaronder het Gelders orkest. Tegenwoordig is Mark actief als viooldocent en vormt hij samen met pianist Haik Seth Paul een duo.
Haik Seth Paul studeerde aan het conservatorium van Den Haag en naast het klassieke repertoire heeft hij ook veel ervaring opgedaan op het gebied van de lichte muziek.

De Culturele Raad Wieringermeer hoopt met dit optreden vele liefhebbers van klassieke muziek een mooie, sfeervolle middag te bieden.De Theaterzaal is boven in de Cultuurschuur aan het Loggersplein 1 te Wieringerwerf. De aanvang is om 15.00 uur.Entree € 10,00  maar donateurs betalen € 8,00. Reserveren kan via reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl, telefonisch bij Roelie Schiere: 0227 58 1781, of voor aanvang aan de zaal.
Zie ook www.cultureleraad-wieringermeer.nl

 

advertentie