Kindertheater Gniffel toert rond in Hollands Kroon en Langedijk

advertentie

HOLLANDS KROON – Voor de voorjaarsvakantie heeft Theater Gniffel weer een prachtige speellijst in elkaar gezet. In 3 dagen spelen ze op 6 verschillende locaties leuke, interactieve theatervoorstellingen in Hollands Kroon en Langedijk.

Op dinsdag 27 februari spelen ze in Anna Paulowna en Winkel: “Gniffel en de betoverde ring”.: Prinses Gniffel en haar vriendje Gnaf gaan op verjaardag bij nichtje prinses Emilia. De prachtige ring die ze haar geven maakt de heks enorm jaloers. Zij betovert de ring en dan gebeuren er allemaal erge dingen. Gniffel en Gnaf gaan het samen met de kinderen proberen op te lossen, maar of dat lukt?
 
Donderdag 1 maart kunnen jullie in Wieringerwerf komen genieten van “Gniffel en de Kledingdief”. Hierin mogen Gniffel en haar vriendje Gnaf  naar een heel  groot feest. Gniffel heeft prachtige nieuwe kleren hiervoor gekregen. Gea de Gapper is echter ontsnapt uit de gevangenis en steelt Gniffels prachtige kleren. Hoewel agent Snurkstra wel een beetje zijn best doet lukt het hem niet Gea de Gapper te vangen. Dan besluiten Gniffel en Gnaf zelf maar een plan te bedenken om de dief te vangen…
 
Vrijdag 2 maart doen de mensen van Theater Gniffel 2 nieuwe locaties aan. Om 10:30 uur spelen ze in De Oude School (dorpshuis) in Wieringerwaard. 14:00 uur sluiten ze hun tournee af in Het Behouden Huis in Oudkarspel. Deze dag kunnen de bezoekers genieten van “Gniffel en de Toverschelp”: Als prinses Gniffel en haar vriendje een stem in een schelp horen zijn ze reuze nieuwsgierig van wie die is. Het blijkt van Greetje het feetje te zijn. Zij wil graag naar de mensenwereld komen om Gniffels grootste wens te laten uitkomen. Maar of het nu zo handig van Gniffel was om te wensen dat haar vriendje voor altijd doet wat zij zegt….Zal het ooit nog goed komen tussen de twee vrienden? Als blijkt dat Greetje de terugtoverspreuken nog niet kent, hebben ze meer hulp nodig uit de toverwereld…maar van wie…??

 Wilt u een leuk uitje met uw  (klein)kinderen in de voorjaarsvakantie, of zocht u toevallig nog naar een ideetje voor een verjaardagsfeestje?  Kom dan gezellig kijken! De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen van 3 tot ongeveer 9 jaar en hun ouders/verzorgers.

Meer informatie is te vinden op: www.theatergniffel.nl
Om van een plekje verzekerd te zijn dient men te reserveren via: theatergniffel@quicknet.nl of via 06-19505135.
De entree is € 7,-  per bezoeker.

speellijst openbare voorstellingen:
din          27 feb    10:30 uur   Anna Paulowna     Veerburg                  Gniffel en de betoverde ring
din          27 feb    14.00 uur   Winkel                   Niedorphal               Gniffel en de betoverde ring            
do          1 mrt      13:00 uur   Wieringerwerf        Ons Centrum           Gniffel en de Kledingdief
do           1 mrt      16:30 uur   Sint Pancras          De Geist                   Gniffel en de Kledingdief                             
vrij          2 mrt      10:30 uur   Wieringerwaard     De Oude School        Gniffel en de Toverschelp
vrij          2 mrt      14.00 uur   Oudkarspel           Het Behouden Huis    Gniffel en de Toverschelp

advertentie