Kijkdag bij gasloze huurwoningen Middenmeer

advertentie

Foto: Wooncompagnie.nl / Lorentzstraat

MIDDENMEER – In September van dit jaar is de Wooncompagnie in Middenmeer begonnen met de bouw van 54 gasloze sociale huurwoningen. Deze woningen zullen worden verwarmd door middel van een ventilatiewarmtepomp. Voor het koken en andere zaken wordt elektriciteit gebruikt. Gasloos wonen heeft als groot voordeel dat de uitstoot van CO2 (broeikasgas) flink wordt verlaagd.

Tijdens de inloop-woonmanifestatie eerder dit jaar in zalencomplex De Meerbaak, kregen bezoekers een uiterst levendig beeld van de woningen die in Middenmeer verrijzen. De aanwezigen waren bijzonder enthousiast en er bleek veel interesse te zijn in de diverse woningen. Om die reden hebben we besloten het project niet gefaseerd uit te voeren, maar de bouw op de drie locaties aansluitend te laten plaatsvinden.

Intresse?
Kom naar de ruwbouw-kijkdag op zaterdag 1 december van 10.00 tot 12.00 uur. De woningen worden donderdag 28 november geadverteerd op de website van de Woonmatch Kop van Noord-Holland. Om te kunnen reageren op de woningen dient u ingeschreven te staan als woningzoekenden bij Woonmatchkopnh.nl. De toewijzing van de huurwoningen wordt verzorgd door Wooncompagnie.

Huurprijzen liggen rond de € 600

  • 20 levensloopbestendige woningen: huurprijs € 607,00
  • 24 eengezinswoningen: huurprijs € 607,00
  • 6 eengezinswoningen: huurprijs € 651,00
  • 3 eengezinswoningen: huurprijs € 666,00
  • 1 eengezinswoning: huurprijs € 720,00

Voor meer informatie een voor een beeldvorming van de type woningen kijkt u op de website van de wooncompagnie.nl

advertentie