Kerstwandeltocht over Wieringen op 2e kerstdag

advertentie

WESTERLAND – Wie 2e kerstdag even lekker wil uitwaaien, kan de wandelschoenen aantrekken en gezellig meelopen met de kerstwandeltocht over Wieringen van Sport Nu Westerland. De tocht is inmiddels een traditie geworden en wordt voor de 6e keer georganiseerd. Een leuke familiewandeltocht waarbij ook honden, mits aangelijnd, zijn toegestaan.

2 afstanden
Er is keus uit 2 afstanden, 7,5 km. en 10 km., welke beiden over de westkant van het voormalig eiland Wieringen gaan. De route voert u over een glooiend landschap, over schelpenpaadjes en kronkelweggetjes, langs oude boerderijtjes en tuunwoallen. Ook komt u op het hoogste en laagste punt van Wieringen met een hoogteverschil van 15 meter en heeft u bij helder weer een prachtig vergezicht over Werelderfgoed Waddenzee. Op de route staat tevens leuke informatie over hetgeen u onderweg tegenkomt, waardoor u meer aan de weet komt over dit bijzondere stukje Nederland.

Koffie, thee en glühwein na afloop
Na afloop van de wandeling wordt iedereen getrakteerd op een kop koffie, thee of glühwein met wat lekkers en kan men nog even gezellig napraten.
De tocht is 2e kerstdag. Er kan worden gestart tussen 13.00 en 13.30 uur bij Sport Nu aan de Westerlanderweg 160 in Westerland. Deelname is 7,50 p.p. en kinderen tot 12 jaar lopen gratis mee

Aanmelden kan telefonisch op 0227-724501 of d.m.v. het inschrijfformulier op www.sport-nu.nl/kerstwandeltocht Betalen doet u ter plaatse bij aanvang van de wandeltocht.

advertentie