Kerstmarkt in Lelypark

advertentie

WIERINGERWERF – In zorgcentrum Lelypark is er op zaterdag 15 december van 13.30 uur tot 16.30 uur een gezellige kerstmarkt. Het aanbod is ook dit jaar weer heel groot. Veel creatieve hobbyisten bieden leuke zelf vervaardigde producten aan: kerststukjes, sieraden, wenskaarten, kerstdecoraties van hout en veel decoratiemateriaal. De handwerkclub van Lelypark staat er met een tafel vol met zelfgemaakte spullen en sokken.

Ook zijn er allerlei lekkere dingetje te koop: Drentse kniepertjes, haring en chocolade van André Zuidema. De stichting Samen Vrienden verkoopt weer haar befaamde erwtensoep. Verder is er een loterij met mooie prijzen, geschonken door plaatselijke winkeliers en andere gulle gevers. De opbrengst hiervan komt ten goede aan activiteiten voor de bewoners.

Kadohuis Hem en Haar is aanwezig en een schoonheidsspecialiste geeft een demonstratie handmassage. In de koffiecorner met sfeervolle kerstmuziek kunnen de bezoekers even uitrusten en genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

Na afloop van de kerstmarkt zingt het Wieringermeerse kinderkoor Eigenwijs kerstliedjes in de hal van het zorgcentrum.

advertentie