Kerstgroepen tentoongesteld in ’t Veld

advertentie

(door: Theo Moras)

’t Veld – De kerstgroepen-tentoonstelling met het optreden van de Havenstraatzangers was zoals te verwachten wederom een groot succes.

Deze laatst zondag voor kerst waren er ook weer veel belangstellenden naar de Martinuskerk gekomen om de honderden opgestelde kerststallen te bewonderen. Vanaf 14.30 uur konden de vele belangstellende ook genieten van het smartlappenkoor de Havenstraatzangers met in de pauze thee of koffie.

De Kerstgroepen-tentoonstelling was dagelijks geopend vanaf 8 december, van 13.00 uur tot 17.00 uur en zal nog te bezichtigen zijn t/m woensdag 21 december 17.00 uur.

Dan wordt de kerk weer ontruimd voor de Kerstvieringen van komend weekend waar kerstavond om 22.00 uur het ritmisch koor Interamvo hun medewerking aan zullen verlenen.

Over belangstelling had de organisatie ook deze 25e  editie absoluut niet te klagen, deze twee weken waar vorige week zondag vanaf 14.00 uur de muzikale omlijsting werd verzorgd door de Groeten uit Barsingerhorn, en het ouderenkoor “Op Eigen Wijze”.

Zoals vermeld zorgde de Havenstraatzangers zondagmiddag voor muzikale omlijsting wat ook weer nagenoeg voor een volle kerk zorgde.

advertentie