Kampioen zonder te spelen

advertentie

Afgelopen vrijdag is zaalvoetbalvereniging Succes 3 zonder te spelen kampioen geworden van de SZVV 1e klasse. Tegenstander De Ruif 3 kon geen team op de been brengen.

Na jaren tweede te zijn geworden in de HZVO 1e klasse en een middenmoot in de hoofdklasse werd het eens tijd om prijzen te pakken. Voor het team van coach Dennis de Visser begon het seizoen niet zo best, voor de beker verloren zij meteen de eerste ronde.

Het was voor het begin van het seizoen al een beetje gerommel om spelers te regelen om het team compleet te maken en deze bekerwedstrijd maakte het er niet makkelijker op. Maar aangezien zij een jong en talentvol team hebben waren zij ervan bewust dat er wel wat moois kon ontstaan dit seizoen.

De eerste wedstrijden in de competitie waren prima er werd veel gescoord maar kregen ook redelijk wat doelpunten tegen. Maar naarmate het seizoen vorderde bleef men scoren en de verdediging dicht metselen. Ondanks dat ze een paar wedstrijden doordeweeks speelden en een paar spelers misten door studie-, werk- of andere verplichtingen, kon men rekenen op spelers van andere teams, hier waren zij natuurlijk erg blij mee.

Aanvalsleider Toine Bugel was dit seizoen erg op dreef samen met Wiron-spelmakers Kees Posthumus en Thijs Boersen met een score van 106 doelpunten in 18 wedstrijden is het toch een aardig gemiddelde. Het blok achterin werd gevormd door het duo Jaap Wigbout en Jay Klaaren met als mid-season toevoeging Wonne van Bekkum. Deze gasten lieten vaak ziek waar ze toe in staat zijn, er niets doorheen laten. Ook al kwamen ze erdoorheen, stond aanvoerder/keeper Tom de Visser in de weg wie ook een sterk seizoen speelde. Met invallers Paul Visser, Richard Ansink en de overige spelers die hebben meegedaan is men overtuigend kampioen geworden van de 1e Klasse van de SZVV met nog 3 wedstrijden te spelen.

De sponsor Visserijbedrijf Gebroeders de Visser, zaalvoetbalvereniging Succes en natuurlijk alle supporters die wekelijk bij ons kwamen kijken bedanken zij voor de steun dit seizoen.

Foto: aangeleverd
Boven v.l.n.r. Jolanda de Visser(sponsor), Thijs Boersen, Tom de Visser, Kees Posthumus, Dennis de Visser(coach) Onder v.l.n.r. Toine Bugel, Wonne van Bekkum, Jay Klaaren, Jaap Wigbout.

 

advertentie