JuRo Unirek/VZV verslaat V&L in bloedstollende eindfase

advertentie

Archieffoto Patrick Hogervorst : Uitblinkster en Topscorer Djazzmin Trabelsi met 8 puntgave treffers

GELEEN – JuRo Unirek/VZV heeft op de valreep een overwinning in de wacht weten te slepen. Het team van trainer/coach Rolf Schulte heeft nagenoeg de hele wedstrijd tegen een achterstand aangekeken, pas in de laatste paar bloedstollende minuten wist VZV de wedstrijd alsnog in hun voordeel te beslissen.

Het team bleef ondanks dat ze bijna constant tegen een achterstand van twee of drie doelpunten aankeken vechten voor een goed resultaat. Bij het rust signaal was de achterstand drie doelpunten (14-11) , dus waren er nog volop mogelijkheden voor VZV op een beter resultaat.

Nu rust kwam JuRo Unirek/VZV meteen goed uit de startblokken en werd de achterstand in een mum van tijd teniet gedaan en was er nog alles mogelijk. V&L nam weer een voorsprong 18-16, en werd Esma Staal met een rode kaart uit ’t veld gestuurd door de consequent fluitende scheidsrechter Hendriks die deze wedstrijd in z’n eentje voortreffelijk leidde.

Vervolgens kwam VZV met vier doelpunten achter te staan 22-18 en leek het op een nederlaag uitte draaien. Het team van Rolf Schulte gaf zich echter nog niet gewonnen en zette de achtervolging op hun tegenstander in.

Door drie uitstekende reddingen van de voortreffelijk keepende Amber Zomerdijk die door Amber precies in de handen van de razendsnel gelopen breaks werden aangegooid werd de stand 22-21.
Vlak voortijd werd het nog 25-23 in Limburgs voordeel en leek de winst naar V&L te gaan.
Jean Kramer zorgde echter voor de aansluitingstreffer 25-24 waarna Florance Kos zowaar de gelijkmaker produceerde.

Het slotakkoord in deze zinderende slotfase was echter voor Djazzmin Trabelsi, de absolute uitblinkster van deze avond. Zij trof het vijandelijk doel ook nog uit een break en zorgde met een uitgekiende lob en een vrouw minder in het veld voor een eindstand van 25-27.

Djazzmin Trabelsi scoorde liefst 8 keer en werd naast de uitblinkster ook de topscorer bij deze zwaarbevochten overwinning tegen het hoger geplaatste V&L.

Doelpunten: Djazzmihn Trabelsi 8, Lisanne Kolken 5, Florance Kos 3, Jane Kramer 3, Anniek Jansen 3, Lotte Prak 2

Een bijdrage van: Theo Moras.

Vrijdagavond 21 december JuRi Unirek/VZV D1 tegen OTTO Work Force/VOC D1. Aanvang 20.00 uur. Sporthal ’t Zijveld.

advertentie