JuRo Unirek/VZV gaat met vertrouwen in de nacompetitie van start

advertentie

’ T VELD – VZV start in de kampioenspoule met een uitwedstrijd tegen V&L uit Geleen op zaterdag 9 maart. De bus van Taxi & Touringcar Van Diepen voor het team en supporters vertrekt om 14.50 uur van Sportpark De Kogge uit ‘t Veld. 

Hoewel voor de handbalsters van JURO UNIREK/VZV het belangrijkste gedeelte van het seizoen nog moet beginnen, wordt er achter de schermen al hard gewerkt om de selectie voor volgend jaar verder vorm te geven.

De eerste versterking daarbij is Silvana Koppe, de 27 jarige Purmerendse die dit seizoen uitkomt voor Morrenhof-Jansen/Dalfsen heeft de knoop doorgehakt om volgend seizoen de selectie van trainer Rolf Schulte te komen versterken.


Silvana Koppe

Koppe, die haar jeugdopleiding bij VOC genoot en via de Amsterdamse topploeg en SEW en de laatste twee jaar bij het in problemen geraakte Dalfsen speelde, besloot dat het tijd werd om dichter bij huis te gaan handballen. Het contact met haar voormalige trainer Rolf Schulte, onder wie de linkshandige schutter haar debuut in de eredivisie maakte, was snel gelegd.  Met de aanpak van Rolf, het goede krachttrainingsprogramma en de ambities van VZV is het hele plaatje gewoon heel positief.

Afgelopen jaar had VZV geen enkele linkshandige afstandsschutter in de ploeg, met de komst van Silvana kan VZV volgend jaar nog gevarieerder en verrassender gaan spelen en zal het een flinke kwaliteitsimpuls voor het team kunnen betekenen.

advertentie