Jumbo opent op 13 juni nieuwe winkel in Niedorp

advertentie

NIEUWE NIEDORP – De Jumbo winkel aan Trambaan 69 in Nieuwe Niedorp krijgt een compleet nieuw uiterlijk. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. Vanaf woensdag 13 juni kunnen inwoners van Nieuwe Niedorp en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt haar klanten met een feestelijke opening om 9.00 uur. Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig t/m datum zondag 17 juni). Filiaalmanager Jan Wagenaar vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.500 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan de J. Naberstraat 49-51 en de Molengang 10-14 in Anna Paulowna.

Fotobijschrift: Filiaalmanager Jan Wagenaar en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.

advertentie