Jeugdmusical vereniging de Notenkrakertjes brengt “Bende op de camping!”

advertentie

Foto: Jeugdmusicalvereniging De Notenkrakertjes

WINKEL – Het is al bijna weer tijd voor de jaarlijkse uitvoering van jeugdmusical vereniging De Notenkrakertjes uit Winkel, dit jaar staan er 30 jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 14 te popelen om op te mogen treden. Maar liefst 11 kinderen zullen hun debuut maken. We hebben gekozen voor de musical: “Bende op de camping!”

Deze eigentijdse feelgood-musical onder leiding van Marian Wijnker (Regie) en Paul Beers (Muziek) gaat dit jaar over de oude Govert die door geldgebrek zijn camping te koop moet zetten. Hij heeft daarom de camping verkocht aan Jack de Spijker. Jack heeft beloofd om samen met Govert de oude gezellige camping weer tot een succes te maken. Maar de inkt van het koopcontract is nog niet eens droog als blijkt dat Jack samen met zijn vriendin Roos stiekem hele andere plannen met de camping heeft.

Govert en zijn kleindochter Amber krijgen precies 1 dag om de camping te ontruimen! Govert is vergeten om de gasten die al gereserveerd hebben af te zeggen.. En dan is de chaos compleet! Verschillende gasten arriveren op de camping waar het ondertussen één grote puinhoop is! Zal het Govert en Amber lukken om de camping weer rendabel en gezellig te maken? Of krijgen Jack en Roos hun zin en wordt het toch een luxe resort?

Wanneer:
Zaterdag 23 maart om 20.00 uur is de eerste uitvoering, de tweede uitvoering is zondag 24 maart om 14.00 uur. Beide voorstellingen zijn in de zaal van Café Beentjes te Winkel.

Toegang:

Kaarten voor Bende op de camping! Zijn telefonisch te reserveren via de volgende telefoonnummers via 0226-411776 of 0226-413046. De kaarten kosten t/m 12 jaar: 5 Euro en vanaf 12 jaar: 8 Euro.

Mer info leest u via facebook.com/notenkrakertjes

advertentie