JAN Boudewijn Hosmus Keukenambacht winnaar Ondernemer van het Jaar 2018

advertentie

Foto: APfotografie.nl

ANNA PAULOWNA – In 2013 waren ze al eerder genomineerd, toen werden ze vierde. Dit jaar mocht Boudewijn Hosmus Keukenambacht de felbegeerde hoofdprijs mee naar huis nemen.

Het keukenbedrijf van Boudewijn en Ellen Hosmus, dat zojuist haar nieuwe pand op Kruiswijk heeft geopend, mag zich een jaar lang ‘Ondernemer van het jaar 2018’ noemen.

De verkiezing werd donderdagavond 10 januari in restaurant De Polderei gehouden. Voorzitter van de OVAP Monique Broers blikte terug op een zeer geslaagd verenigingsjaar. Hierna was het spannende moment van de Ondernemersverkiezing. In een mooie film van Seavieuw videoproducties konden de drie genomineerden bedrijven zich nog één keer voorstellen. Jurylid Muriël de Ruiter, bedrijfsfunctionaris van de Gemeente motiveerde het juryrapport, waarna notaris Willemien Baalman de prijzen bekend maakte.

Winnaar werd Boudewijn Hosmus Keukenambacht. Tweede en derde werden respectievelijk Van der Plas Woonprofessionals en de kaas- en delicatessen winkel van Kaas & Jakob.

Op de geslaagde avond werden nog twee prijzen bekend gemaakt. René de Visser reikte de Rabobank startersprijs €750,- uit aan Nicole’s kapsalon. De publieksprijs werd gewonnen door Kaas & Jakob.

advertentie