Jan Barelds wint weer

advertentie

Afgelopen woensdagavond om 1900 uur was het startschot bij HSV Wieringen voor de laatste avondwedstrijd van dit seizoen. De eerste twee plaatsen stonden al vast en het was Frans van de Made die tweede werd. De strijd om de derde plek was spannend en drie man waren daarvoor nog in de race.

Na een spannende wedstrijd was het Ton die zich derde mocht noemen. Roel had evenveel punten, maar Ton had meer kilo’s gevangen. Gerrit Veger liet het geheel afweten en eindigde op een, voor hem teleurstellende vijfde plek. Bij de prijsuitreiking werd er een drankje en een zoute haring genuttigd. De prijswinnaars kregen een mooie staander en een vleespakket samengesteld door Slagerij Ottens en aangeboden door de sponsors `Vepe Kitchen Pro` en `Beer schilderwerken`. Als laatste willen wij,  Meindert Korf als organisator en planner bedanken voor deze wedstrijden.  

Uitslag 5e zomeravondwedstrijd:

Ton Hasenack           4100 gr
Roel Cruiming           3500 gr
Frans van de Made   2100 gr
Jan Barelds                1200 gr
Harm Bekkema           900 gr                   
Meindert Korf               50 gr
Eindstand zomeravond competitie:

Jan Barelds                     4 punten
Frans van de Made         5 punten
Ton Hasenack                 8 punten
Roel Cruiming                 8 punten
Gerrit Veger                    11 punten
Harm Bekkema               14 punten
Bovenstaande vissers hadden 3x een uitslag gevist en daarvoor krijg je punten. Overige 7 vissers hadden niet minimaal drie wedstrijden of een uitslag gevist.

advertentie