Jaarprogramma Culturele Raad Wieringermeer

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

In de Theaterzaal van de Cultuurschuur te Wieringerwerf zullen in het nieuwe seizoen 2017-2018 weer tal van artiesten het podium betreden.

Zaterdagavond 21 oktober begint het gelijk al spectaculair met een groep muzikanten van eigen bodem die o.l.v. Peter Prikkel louter trombones bespelen. Een uitdaging van jewelste met een verrassend resultaat waar muziekliefhebbers van gaan smullen.

Zaterdagavond 11 november weer lokale bekendheden: Trio Rok en Lol. Goed voor een ouderwetse, hilarische rock’n roll avond met aanstekelijke zang en entertainment.

Zondagmiddag 14 januari klinkt voor weer een heel andere doelgroep in de Theaterzaal klassieke muziek van Het Haytham Safia Qu4rtet. De vier professionele muzikanten bespelen o.a. luit, hobo, cello en percussie.

Zondagmiddag 18 februari een optreden van violist Mark Zandstra en pianist Haik Seth Paul; door hun inspirerende manier van spelen een feest om mee te maken.

Zaterdagavond 10 maart een energiek akoestisch trio: Gipsy Swings. Met hun gitaren en contrabas brengen zij een onvergetelijk programma gebaseerd op aloude zigeunerklanken.

Zaterdagavond 7 april een optreden van de regionaal bekende folkband Unicorn met veelzijdige swingende muziekstijlen, maar ook met prachtige Ierse ballads.

De aanvangstijd op de zaterdagavonden is 20.00 uur, op de zondagmiddagen is dat 15.00 uur. De entreeprijs is € 10,00.  Donateurs krijgen € 2,00 korting.

De Theaterzaal in de Cultuurschuur is te vinden aan het Loggersplein 1 te Wieringerwerf.

Kijk voor meer informatie op www.cultureleraad-wieringermeer.nl

advertentie