Jaarprogramma Culturele Raad Wieringermeer

advertentie

WIERINGERWERF – Op de agenda van de Cultuurschuur staan voor de komende maanden weer prachtige evenementen, bijeenkomsten en muzikale optredens in de planning.
Een zevental muzikale optredens worden onder auspiciën van de Culturele Raad Wieringermeer georganiseerd

Zaterdagavond 29 september 2018 is dat om te beginnen een optreden van het regionale popkoor “Joins’ Meeting”. Het belooft een fantastische show te worden met een uitgebreid Engels – en Nederlandstalig repertoire, ondersteunt door een enthousiast combo en voorzien van uitdagende choreografieën.

Zaterdagavond 13 oktober 2018 treedt de Dieter van der Westen band voor het voetlicht; met singer-songwriter Dieter die zich laat inspireren door aanstekelijke Americana en India-folk muziek.

Zaterdagavond 24 november 2018 komt het jonge talent Jolien Kistemaker met haar band laten zien en horen dat ze “Op eigen benen” kan staan; de teksten schrijft ze zelf en presenteert deze overtuigend en op professionele wijze.

Zondagmiddag 13 januari 2019 komen liefhebbers van Jazz aan hun trekken met het optreden van Simone Honijk en haar Kwartet. Een middagvoorstelling om zeker in de agenda te zetten en die om 15.00 uur aan zal vangen.

Zondagmiddag 10 februari 2019 wederom een middagvoorstelling om 15.00 uur met een ontroerend, verrassend en sfeervol optreden van Jenny Sings. Zij verstaat de kunst om de juiste snaar te raken bij haar publiek.

Zaterdagavond 9 maart 2019 is een must voor fans van klassieke muziek. Dan komt Hanneke Rouw met haar boeiende en veelzijdige muziekinstrument: de Cello. Een unieke kans om daar uitgebreid van te genieten.

Zaterdagavond 13 april 2019 sluit de Gipsyflamenco gitarist Manito, samen met de Spaanse zangeres Mónica Coronado, de serie optredens af met een vurig optreden waar nog vaak over gesproken zal worden.

Zeven optredens in de Theaterzaal van de Cultuurschuur aan het Loggersplein 1 te Wieringerwerf. De avondvoorstellingen beginnen steeds om 20.00 uur, en de entree is € 10,00. Het is mogelijk om een passe partout aan te schaffen waarbij er voor 4 voorstellingen naar keuze slechts 3 betaald hoeven te worden.Voor de kaartverkoop kan men e-mailen naar reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl

 

advertentie