Jaarlijkse onderlinge brandweer spelen

advertentie

MIDDENMEER – Aanstaande zaterdag is het weer zover, dan houden de korpsen van Middenmeer, Slootdorp en Wieringerwerf traditioneel ‘de Onderlinge’, zoals het spektakel door de jaren heen genoemd wordt door de korpsleden.

Dit jaar is het toneel van de heroische spelen de IJsclub in Middenmeer en het havenkantoor, zij stellen om niet hun ruimtes beschikbaar.

In de vorm van brandweer gerelateerde spelletjes mogen de drie korpsen onderling gaan uitmaken wie dit jaar de wisselbeker mee naar huis neemt. Vorig jaar won nipt Wieringerwerf omdat zij 1 vraag van het vragenspel meer goed hadden dan hun collega’s uit Middenmeer. In totaal zijn er 6 spellen bedacht, en de organisatie heeft weer haar best gedaan om iets moois neer te zetten. Het evenement vangt aan om 13:30 en zal, naar verwachting, duren tot even na vijven.

Zin om te komen kijken ? Dat kan natuurlijk en wordt zeer op prijs gesteld door de deelnemers. Tegelijk kunt u dan uw favoriete team aanmoedigen.

Adres IJsclub Middenmeer: Zuiderzeeweg 2A (achter de tennisclub/oude Texaco station).

De dag wordt gezellig afgesloten met een BBQ voor de deelnemers met hun partners en kinderen. Ook aan de kleintjes is gedacht, zij kunnen zich vermaken op een heus luchtkussen.

advertentie