Internationale Vrouwendag Hollands Kroon met High Tea

advertentie

Het programma start om 14.30 uur en begint met de aftrap in de Nicolaaskerk te Westerland. Na de eerste ronde High tea starten de workshops waarbij een keuze kan worden gemaakt uit:  Lifecoach Corna Groenveld, zingen met de muzikale gezusters Keijzer en een presentatie door Emily Jane Lowe Townley over Leven zonder afval. Daarna de tweede ronde High tea en de afsluiting.


Emily Jane Lowe Townley (foto: Bram Petraeus)

Corna Groenveld heeft haar Kundalini yoga en meditatie studio in Hippolytushoef. In haar lessen wordt ervaren welke krachten de mens heeft. Kundalini-yoga geeft verdieping in jezelf. Het laat zien en voelen in welke patronen de individu is gaan leven. Naast bewegen staat zingeving centraal; samen leven, leren en werken met als doel een vollediger leven, zelfinzicht en zelfontwikkeling en niet te vergeten plezier. Meer informatie is te vinden op haar website: cornagroenveld.nl. Emily Jane Lowe Townley is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het schrijven van haar boek over leven zonder afval!, het boek dat binnenkort verschijnt. Het boek komt vol te staan met duurzame tips, lekkere recepten en ze beschrijft hoe ze zonder afval probeert te leven. De gezusters Keijzer laten de muziek spreken, samen genieten van het maken van muziek en het samensmelten van culturen.

De werkgroep bestaat uit Marjan Kool, Tineke Hoekstra, Hennie Helsloot, Erzsébet Thomasse en Gea Klein-Hamming. Aanmelden is gewenst in verband met het toegestane maximum aantal personen in het Dorpshuis en Nicolaaskerk. U kunt zich aanmelden via vrouwendaghk@gmail.com of m.kool@quicknet.nl met telefoonnummer 06-12600898. Informatie over het nog beschikbare aantal plaatsen vindt u op: www.facebook.com/internationale.vrouwendaghk

advertentie