Inschrijving Slag om Westerland

advertentie

WESTERLAND – Komende donderdagavond 15 februari opent de inschrijving voor de Formido Slag om Westerland 2018. Deze zal verreden worden op zondag 15 april. Het parcours zal anders zijn t.o.v. het parcours van de 1e editie. Hij is namelijk langer, en bevat hierdoor wat bekende elementen uit de Formido Vikingtour van weleer.

De renners passeren o.a. de Westerklief & beklimmen het Damsterpad. Uiteraard passeren de renners ook elke ronde de onverharde Zandkuilweg. De nieuwe omloop is 9,2 km lang en zal 10x gereden worden (Totaal 92 km).

De wedstrijd bied plaats aan maximaal 140 renners. De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is ontvangen. Alle gegevens die de renners nodig hebben om in te schrijven staan op het inschrijfformulier. Deze staat vanaf donderdagavond 15 februari 20:00 online op de website. Het is belangrijk om vroeg in te schrijven omdat er gestart wordt op volgorde van inschrijving.

Permanance is ook dit jaar weer gevestigd op Camping Waddenzee in Westerland. Hoofdsponsor van het evenement is ook dit jaar Formido Hippolytushoef & Wieringerwerf.

Meer info op de site van Wielersport Wieringen

advertentie