Inloop Posthuis

advertentie

Middenmeer – Inloop- en ontmoetingsochtend Posthuis Middenmeer op de 1e en 3e donderdag in december. Voor de maand december is dit op resp. donderdag 1 en 15 december a.s.

Andere mensen ontmoeten, even lekker praten en uitwisselen met anderen met  een kop koffie erbij? Waarom zou u het niet doen? Misschien moet de eerste stap nog gezet worden en twijfelt u nog. Dan is het nu tijd om uit huis te komen en naar het Posthuis in Middenmeer te komen.

Elke eerste en derde donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur bent u van harte welkom in de “huiskamer” van Middenmeer. U wordt opgevangen door één van de gastvrouwen die er voor zorgt dat u zich gelijk op thuis zult voelen.

Bovendien is de vrijwillig onafhankelijk adviseur aanwezig als u vragen of zorgen heeft op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Meer informatie is te verkrijgen via het Servicepunt van Wonen Plus Welzijn in Wieringerwerf, 0227-600079 bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur of via wieringermeer@wonenpluswelzijn.nl

advertentie