Inloop- en ontmoetingsochtend en repaircafé in Posthuis

advertentie

MIDDENMEER – Andere mensen ontmoeten, even lekker praten en uitwisselen met anderen met een kop koffie erbij? Waarom zou u het niet doen?

Misschien moet de eerste stap nog gezet worden en twijfelt u nog. Dan is het nu tijd om uit huis te komen en naar het Posthuis in Middenmeer te komen.

Elke eerste en derde donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur bent u van harte welkom in de “huiskamer” van Middenmeer. U wordt opgevangen door één van de gastvrouwen die er voor zorgt dat u zich gelijk thuis zult voelen. Bovendien is de vrijwillig onafhankelijk adviseur aanwezig als u vragen of zorgen heeft op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Gelijktijdig met de inloopochtend is er op 19 oktober a.s., in samenwerking met de landelijke stichting Repaircafé, weer een Repaircafé in het Posthuis.

Bij het Repaircafé staan vrijwilligers voor u klaar om u te helpen met het repareren van kleine elektrische apparaten, kleine houten meubels en houten speelgoed. Samen met de vrijwilliger gaat u aan de slag met de reparatie. Zo krijgt u informatie en advies over hoe u kunt repareren. Daarnaast is het Repaircafé ook erg gezellig en ontmoet u er andere mensen uit de omgeving.
Het Repaircafé  is voor u kosteloos, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Dankzij deze bijdragen zal het Repaircafé kunnen blijven bestaan. U hoeft zich niet op te geven voor het Repaircafé. U kunt gewoon tussen 10:00 en 12:00 uur binnen komen lopen in het Posthuis (adres: Poststraat 16 in Middenmeer). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wonen Plus Welzijn, tel: 0227- 600079 (iedere werkdag bereikbaar tussen 09:00 en 12:00 uur), mail: wieringermeer@wonenpluswelzijn.nl

Zie voor meer informatie ook: www.repaircafe.nl
Het Repaircafé  in het Posthuis wordt mede mogelijk gemaakt door Wonen Plus Welzijn, Wooncompagnie, Kluswijs  Middenmeer,  Nick Gras Optiek en Kringloopwinkel Saartje te Wieringerwerf.

Meer informatie is te verkrijgen via het Servicepunt van Wonen Plus Welzijn in Wieringerwerf, 0227-600079.

advertentie