Informeren, inspireren en dan investeren! (audio)

advertentie

WIERINGERWERF – Voor een particuliere woningbezitter zijn investeringen in de woning kostbaar, maar juist verduurzaming levert steeds sneller een gegarandeerd rendement. Ook in de gemeente Hollands Kroon is er daarom een eigen initiatief, waarbij woningbezitters te horen krijgen welke woningaanpassingen geld opleveren.

Verduurzaming van de maatschappij is voor de wereldwijde Lions Organisatie één van de belangrijkste thema’s in deze tijd. De Lions Wieringermeer e.o. nemen dit initiatief tot de eerste lokale Informatieavond Duurzaam Wonen, waarbij wordt begonnen met breed informeren en inspireren.

Tijdens deze avond zijn er sprekers met verschillende achtergronden, die ingaan op techniek, toekomst, rendement en praktijk.  

Alle particuliere woningbezitters en andere geïnteresseerden zijn op 28 september van harte welkom in de Cultuurschuur aan het Loggersplein 1 te Wieringerwerf. De toegang is vrij en de inloop is vanaf 19.30 uur.

Zaterdag 22 september is Ben Tops van de Lions te gast in de radio-editie van Noordkop Nieuws om meer uit te leggen over deze duurzaamheids-infoavond.

Noordkop Radio - Uitzending Gemist

advertentie