Ina Eilander vertelt alles over Poëzie albums

advertentie

HIPPOLYTUSHOEF – Vrouwen van Nu Wieringen start het seizoen op 19 september met Ina Eilander, een bekendheid als het gaat over de ins- en outs van poëziealbums. Het poesiealbum met leuke, lieve, kleine gedichtjes, vaak standaard maar soms uit eigen fantasie neergeschreven, ligt bij menig vrouw nog in de kast.

Tegenwoordig heet zo’n album het Vriendenboekje en staan er geen gedichtjes en glitter plaatjes meer in maar wat de schrijver later wil worden, wat zijn of haar wensen zijn.

Ina Eilander is schrijfster van gedichten, verhalen, liedteksten en niet te vergeten ‘roime en verhale’ in oôs mooie Westfriese dialect. Deze avond neemt ze je mee terug in de tijd van de albums en de verhalen die hier in zijn geschreven door oma’s, opa’s, vader, moeder, zusjes, broertjes en vriendinnen. Ze neemt de luisteraar mee terug naar onze jeugd door middel van het voordragen van versjes uit haar poëziealbums en de liedjes van toen tot nu.

Heb je nog een poesiealbum? Neem het gerust mee. Gasten zijn deze avond van harte welkom. Locatie recreatiezaal z.c. Noorderlicht, aanvang 20.00 uur. De entree bedraagt € 5,=, dit is inclusief koffie/thee en een consumptie in de pauze.

advertentie