Ik stem op …….?

advertentie

HOLLANDS KROON – Op woensdag 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen en uiteraard wil een gemeente dat zoveel mogelijk mensen gebruik maken van hun stemrecht en gaan stemmen.

Bij veel gemeente kun je via stemwijzer rustig kijken hoe de partijen denken over allerlei zaken. Alle voor en tegens kun je tegen elkaar afwegen om zodoende tot een juiste beslissing te komen.

Alleen in Hollands Kroon wordt het stemmen iets lastiger. En dan vooral voor diegene die voor het eerst gaan stemmen en nog geen keuze hebben kunnen maken. Dan is zo’n stemwijzer een mooi alternatief. Maar helaas zit Hollands Kroon hier niet bij. Dit in tegenstelling tot onze buurgemeente die wel gebruik maken van de stemwijzer.

Weet u nog niet op wie wilt stemmen? Dan is er altijd nog de website van de lokale omroep. Op NoordkopNieuws kunt u rustig op uw gemak eens doorlezen hoe de partijen over verschillende standpunten denkt. Bij zoeken tikt u Marsmans in en dan krijgt u de interviews die zijn gehouden met verschillende partijen die meedoen aan de verkiezingen.

Foto: verkiezingen 2011

advertentie