Huttendorp komt er weer aan

advertentie

Foto: Noordkopnieuws. huttendorp 2009

HIPPOLYTUSHOEF – Hallo kinderen en ouders van heel Hippolytushoef, Den Oever, Westerland, Oosterland en verdere omstreken. Het huttendorp komt er weer aan. Het leuke van dit jaar is dat het thema gekozen is door een aantal jongeren van afgelopen huttendorp, zij willen graag het thema MUZIEK!

Er wordt begonnen met de tent opbouwen op zaterdag de 13de ( waar ze best wel wat sterke vrijwilligers bij kunnen gebruiken). Op zondag en maandag maken ze alles af zodat ze op dinsdag 16 juli kunnen beginnen met timmeren en het muziekdorp kunnen openen,

Vrijdag 19 juli stoppen ze met timmeren. Het startsein zal zijn om 10.15 uur met een gratis bakje koffie of thee en voor de kids limonade. Het belooft een leuke week te worden, waar weer van alles wordt gedaan en geregeld. Misschien kunt u met uw kinderen alvast spullen zoals blikjes, flesjes, kokers, bamboe stokken, of van alles waar muziek uit te krijgen is sparen.

De organisatie zou graag nog een keer aan willen halen dat het huttendorp voor iedereen is en daar bedoelen ze ook de kinderen mee uit Den Oever, Westerland, Oosterland, of waar dan ook vandaan.
Zijn ze 5 jaar geef ze gewoon op (en 4 en een half mag natuurlijk ook maar dan vragen we u om erbij te blijven) en we kijken ook niet op een jaartje ouder, want dan vinden ze het vaak leuk om ons te komen helpen, en daar zijn we blij mee.
Zijn er nog vragen of ideeën bel gerust even het nummer: 0653373672 Of de email : Huttendorp-aanmeldingen@hotmail.com

De organisatie van de buurtvereniging is weer op zoek naar hout voor het timmerdorp. Inmiddels staat er een container waarin hout kan worden verzameld. Zoals u weet rijden we geen grofvuil meer af, dus daarom doen wij een beroep op u.

Heeft u hout over? haalt u misschien van het voorjaar uw schutting of tuinhuisje uit elkaar? Heeft u ergens nog hout liggen waar u nu wel van af wil? Of kent u misschien iemand die van zijn hout af wil? Denkt u dan alstublieft aan het huttendorp en de kinderen die de hele week bij timmeren en hutjes bouwen. U kunt contact opnemen op dit onderstaande nummer: 0612909847 u krijgt dan Peter Kortekaas aan de lijn.

advertentie