HSV Wieringen sluit het seizoen feestelijk af

advertentie

Hippolytushoef – Met een drankje en een gezellig etentje werd het seizoen afgesloten bij café “De Kasteleen”. Sinds dit seizoen ons nieuwe onderkomen, omdat de “Harmonie” helaas moest sluiten.

In de morgen was er nog een zeeviswedstrijd geweest bij Petten en nadat iedereen binnen was, nam de voorzitter het woord. Hij  bedankte de vissers voor hun opkomst en enthousiasme tijdens de vele wedstrijden die dit seizoen werden georganiseerd door de HSV Wieringen.

Verder werden de commissieleden bedankt voor het regelen van de zomeravond wedstrijden, de witvis en baars competitie en niet te vergeten de zee en bootwedstrijden.

De winnaar van de baarscompetitie was Harm Bekkema. Bij zomeravond witvis was Jan Barelds de sterkste. De witvis competitie bleef spannend tot en met de zesde en laatste wedstrijd. Door de sterke wind werd er gekozen voor het oude veer bij Anna Paulowna, in plaats van de geplande stek bij het Noordhollands kanaal.

Meerdere kanshebbers waren er voor de eindoverwinning! De wedstrijd werd gewonnen door Jan Barelds, maar de tweede plek bracht Gerard Beer de eindoverwinning. Als tweede eindigde Roel Cruiming door een mindere klassering op de laatste wedstrijddag. Bert van Dalen werd derde en dit was ondanks de medische misère een hele mooie klassering! Op naar het volgend seizoen!!  

advertentie