Horeca Zijdewind geeft vier cheques

advertentie

ZIJDEWIND – Bij de nieuwjaarsreceptie van de hand en voetbalverenigingen VZV op Sportpark De Kogge werd door voorzitter Thomas Droog namens de stichting Horeca Zijdewind de opbrengst van de Zijdewinder-Kermis in 2017 overhandigd aan degene die een financiële bijdrage uitstekend kunnen gebruiken.

De opbrengst van 2017 kwam dit jaar ten goede aan vier verschillende doelen. Als eerste werden de Veldrakkertjes met een cheque van € 500,- gesteund om voorkomende uitgaven te kunnen bekostigen.

Als tweede werd aan de voorzitter van Stichting Zwembad ’t Petje een cheque overhandigd van €1000,- om de onkosten aan het natuurzwembad te voldoen.

Voor de derde cheque van € 3500,- kwam de Martinus Parochie in aanmerking ook die kunnen een bijdrage bijzonder goed gebruiken.

De laatste cheque van maar liefst € 20.000,- werd overhand aan de voorzitter van Stichting Sportpark de Kogge. Deze Stichting heeft grootse plannen, er wordt volop door commissies aan plannen gewerkt voor het realiseren van een tweede sporthal om de verenigingen ook in de toekomst van een goede accommodatie te kunnen blijven voorzien.

Bovendien komt er bij de huidige sporthal ’t Zijveld onderhoud naar voren die behoorlijk in de papieren kunnen lopen. Een prachtig initiatief van de Stichting Horeca Zijdewind om door de inzet van alle vrijwilligers bij de Zijdewinderkermis de opbrengst aan het verenigingsleven in de gemeenschap ten goede te laten komen.

Een bijdrage van: Theo Moras.

advertentie