Hollands Kroon groter dan alleen Wieringen

advertentie

HOLLANDS KROON – Op onze kabelkrant en website staan berichten die over het algemeen zeer goed bekeken en gewaardeerd worden. En daar doen we het natuurlijk voor.

Nu is het alleen een beetje jammer dat er meerdere berichten uit de voormalige gemeente Wieringen komen. En dit heeft een heel eenvoudige reden.

De meeste vrijwilligers van de lokale omroep komen nog van Zuiderzee en dat was Wieringen. Al enige jaren zijn wij nu een lokale omroep in de nieuwe gemeente Hollands Kroon. Dit betekent een veel groter gebied.

Om de grootte van dit gebied te bestrijken zijn er dus veel meer vrijwilligers nodig. En helaas zijn die er niet genoeg. Wij hebben vaak om meer vrijwilligers gevraagd. Misschien werd er wel eens gedacht van, daar heb je ze weer.
Maar wij kunnen niet zonder jouw. Een lokale omroep bestaat uit vrijwilligers die belangeloos materiaal kunnen, willen en mogen aanleveren. De tijd die je wil besteden kun je zelf indelen. Dus er zijn over het algemeen geen echte verplichtingen.

Neem eens een kijkje in de studio of vraag eens informatie aan. De mogelijkheden bij een lokale omroep zijn legio.

Helpt u ons mee uw nieuws uit de regio te brengen, kijk bij de vacaturepagina of neem contact op met de redactie. Wij gaan ervoor, jij ook?

advertentie