Het wordt een mooi weekend bij Succes

advertentie

Foto: facebook. Frits van der Wilt

HIPPOLYTUSHOEF – Voetbalvereniging Succes organiseert dit weekend (25/26 mei) op het sportterrein van de vereniging voor de 30e keer het jeugdkamp. Geen plekje blijft onbenut en de jeugd kan zich op allerlei manieren vermaken.

Maar uiteraard zijn er voor zo’n groots opgezet weekend heel veel vrijwilligers nodig. En die zijn er: vaders, moeders, opa’s en oma’s, maar ook anderen die het leuk vinden om de jeugd een mooi weekend te bezorgen. Uiteraard zijn er ook kosten aan verbonden en daarvoor heeft de organisatie ongeveer 25 sponsors die een heel belangrijk steentje bijdragen.

Het programma begint zaterdagmorgen om 9.00 uur met het aanmelden en tegen tienen gaat de alom bekende sponsorloop van start. Hierna worden de keepers van Succes 1 ( Martijn Lont en Freek Kort) onder vuur genomen door het nemen van penalty’s. Verder zijn er deze dag nog vele activiteiten.

Zondag wordt, na een waarschijnlijk korte nacht, de tenten opgeruimd en gaat men deelnemen aan een sportcarrousel. Omstreeks 13.00 wordt er verzameld op de tribune voor de prijsuitreiking en is de sluiting van waarschijnlijk een wederom zeer geslaagd weekend.

Voor het volledige programma klik hier. De organisatie meldt wel dat op beide dagen een ieder welkom is om te kijken of de jeugd aan te moedigen. Want het wordt bar gezellig, aldus de organisatie.

advertentie