Het verhaal van de liefde in de Michaëlskerk – Oosterland

advertentie

Op zondag 4 december staat de viering van het Oecumenisch Centrum Michaëlskerk in het teken van de liefde. Ontelbare keren is zij bezongen, de kracht die ons drijft en gaande houdt, maar die ons ook kwetsbaar maakt en pijn brengt, zorgen en verdriet. En toch….we blijven ernaar zoeken,
we blijven liedjes van verlangen zingen…

En als we de liefde bezingen, over haar nadenken, elkaar onze verhalen vertellen, wijzer worden van onze fouten, dan ontdekken we gaandeweg hoeveel gezichten de liefde heeft en vragen we ons af: wat zou ze ons vandaag vertellen, wat laat ze ons zien dat ons verrast en dat iets waardevols meegeeft voor onderweg?
In deze viering laat de werkgroep horen en zien wat het verhaal van de liefde bij hen oproept en wat ze graag door willen geven.

De teksten worden omlijst door liederen waarin de liefde in vele vormen bezongen wordt, met o.a. een solo van Heleen Butijn. De liederen worden voor en met de kerkgangers gezongen door Museumkoor, solisten en Kindercantorij o.l.v. Marco Mosk, m.m.v. Dries Post, orgel en Gerard Gerritse, contrabas.
De viering begint om 10.30 uur. Vanaf 10.15 uur inzingen van de liederen. Na afloop is er koffie/thee en gelegenheid na te praten en elkaar te ontmoeten.
Iedereen is van harte welkom!

advertentie