Het Summer Circus doet Anna Paulowna aan

advertentie

ANNA PAULOWNA – Deze familieshow komt op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli in sporthal Veerburg. Beide dagen om 19.30 uur. Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar vanaf een uur voor aanvang van de shows of online op www.topcircus.nl

Borm Alfons is inmiddels in de circuswereld een bekende persoon geworden vanwege zijn zeer verzorgde shows met louter goede artiesten en een prachtige uitstraling. Deze zomer bestaat het programma uit een scala van fantastische acts die zorgen voor een paar uur op en top vermaak voor het hele gezin. Zijn motto is dat niemand zich ook maar één minuut mag vervelen en hij pas tevreden als men de zaal verlaat met verhitte gezichten van opwinding en rode konen van plezier.

Winfried is een meester in de magie.
Hoewel nog jong heeft hij opgetreden in vele landen met zijn verbluffende Magic show.
Hij maakt het onmogelijke mogelijk. De ene illusie na de andere. Niet voor niets noemt Hans Klok hem als één van zijn meest succesvolle collega’s.

Tempojongleur Nigel Voets was ruim 20 keer op de televisie te zien en jongleert er lustig op los. Voetballen en kegels worden in rap tempo en met veel tricks in de lucht gegooid alsof het niets is. Dit is één van de absolute hoogtepunten in de show.

Rosetti is een muzikale clown die zoveel instrumenten bespeeld dat je ze nog nauwelijks kan tellen. Tussen alle muziek door uiteraard een groot repertoire aan humor en leuke grappen.
Deze echte prof was in meer dan 8 landen te zien en nu eindelijk weer in een Nederlands circus.

Nasib Armaan wordt ook wel het wonder uit Afghanistan genoemd. Wat hij met ballonnen doet grenst aan Het ongelooflijke. Je moet dit gezien hebben.

Borm Alfons is een buikspreker met zijn kolderieke poppen. Naast deze hilarische act presenteert hij de show en zingt ook nog eens een paar heerlijke circus songs.

De spectaculaire Glasbalance van de Martinos is levensgevaarlijk en zeer zwaar. Tot 3 meter hoog worden ze opgestapeld op glazen platen. Gaan ze hun record halen ?

Billy Broadway is Een komiek van hoog niveau. Lachen, lachen en nog eens lachen om zijn heerlijke comedy.

Het technische team heeft 4 uur nodig om de zaal volledig om te bouwen tot groot circustheater.
Een enorme piste en groot decor zijn de basis voor dit prachtige spektakel maar ook de geluidstechnici en lichtmensen zijn druk in de weer om het geheel tot een waar feest te maken.

Er wordt in de shows niet met grote dierenacts gewerkt. A omdat dit op de podium piste niet mogelijk is en B omdat we met mensen genoeg vermaak kunnen bieden is zijn stelling.

Bij online reserveren zonder reserveringskosten krijgt men € 5,- korting per kaart.
Aan de zaal € 5,- korting tegen Inlevering van kortingsbonnen die op veel plaatsen liggen.

advertentie