Het programma van de Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – Expositie –  Deze maand een hal vol kunst gemaakt door de leerlingen van basisschool Het Baken uit Wieringerwerf.

Speciaal  geschikt  voor de jeugd is de balletvoorstelling van Pop-up dance op zondagmiddag 7 april . Twee professionele dansers, Yoeri en Julia, brengen het ballet Assepoes in de kleine zalen. Assepoes is een dynamische en verrassende balletvoorstelling, waarbij het beroemde ballet van Assepoester omgetoverd is tot een sprookje op huiskamerformaat. Energieke, humoristische en meeslepende scènes wisselen elkaar in een rap tempo af. De aanvang is 15.00 uur.
De voorstelling is geschikt voor jong en oud, leuk voor grootouders met kleinkinderen. Reserveren kan via reserveringen@decultuurschuur.nl

Film
5 April draait de film O Brother where art thou, een film uit 2000 met George Clooney, John Turtorro en John Goodman in de hoofdrollen. Ontsnapt uit de gevangenis en op de vlucht voor de politie, ontmoeten 3 broers een rondtrekkende muzikant die zijn ziel aan de duivel heeft verkocht in ruil voor muzikaal talent. Om geld te verdienen neemt het vreemde trio onder de naam “The Soggy Bottom Boys” een hill-billy plaatje op bij een lokaal radiostation. Wanneer het nummer een radio-hit wordt gaat iedereen in Mississippi op zoek naar de verblijfplaats van de “beroemde” Soggy Bottom Boys. Aanvang 20.00 uur

Agenda komende periode
Op vrijdagavond 12 april een optreden van de Purmerender Marcel Kapteijn en the Raindogs: heerlijke rauwe stem, lekkere songs en topbegeleiding.
Op zaterdagavond 13 april is het tijd voor Spaanse passie met gipsygitarist Manito en zangeres Monica Coronado.
Op zondagmiddag tenslotte een film voor de jeugd : Louis en de Aliens, een heerlijke animatiefilm over drie buitenaardse  wezens, die opeens op de stoep staan bij Louis.

advertentie