Het programma van de Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – Expositie- De laatste week van de maart tentoonstelling loopt ten einde. Wie het mooie viltwerk van viltgroep Wieringen wil bekijken moet snel zijn, want april komt eraan.

Traditiegetrouw is de aprilmaand qua expositie voor het onderwijs en dit keer is basisschool het Baken aan de beurt. Het zal zeker een feestelijke expositie worden.

Creona trakteert het publiek op een gratis voorstelling.
Op 30 en 31 maart a.s. zal Creona twee matineevoorstellingen geven, bedoeld voor het jongere publiek en hun ouders. De theaterzaal wordt omgetoverd in Oosterse sferen voor een bijzonder concert.
De muzikanten van Creona en hun dirigent Wim Hendriks vertolken de muziek die hoort bij het sprookje Ali Baba en de veertig rovers; een sprookje dat gaat over trouw, jaloezie, liefde en wraak. Het bekende sprookje wordt uitgevoerd in een spannende muzikale uitvoering waarin Henk Dekker en Nico Klijn, twee vakkundige toneelspelers, de scènes van het sprookje zullen spelen. Hierdoor ontstaat een prachtig staaltje interactief theater voor jong en oud, dat zeker een lust voor het oog en oor zal zijn. Aanmelden kan via: https://creona.nl/#loginForm  

In het kader van voorstellingen die geschikt zijn voor de jeugd is er op 7 april een balletvoorstelling genaamd Assepoes. Assepoes is een dynamische en verrassende balletvoorstelling, waarbij het beroemde ballet van Assepoester omgetoverd is tot een sprookje op huiskamerformaat. Energieke, humoristische en meeslepende scènes wisselen elkaar in een rap tempo af.
De voorstelling is geschikt voor jong en oud, leuk voor grootouders met kleinkinderen. Reserveren kan via reserveringen@decultuurschuur.nl

Film
5 April draait de film O Brother where art thou, een film uit 2000 met o.a. George Clooney in één van de hoofdrollen. Ontsnapt uit de gevangenis en op de vlucht, storten 3 broers zich in een muzikaal avontuur. Een film vol spanning en vooral humor. Aanvang 20.00 uur.

advertentie