Het Baken sluit IPS thema’s succesvol af

advertentie

WIERINGERWERF – In de middenbouw en bovenbouw van ‘Het Baken’ zijn de IPC-thema’s ‘Red het regenwoud’ en ‘hoe ziet onze aard eruit?’ succesvol afgesloten. De kinderen in unit 4/5 hebben het IPC thema ”Red het regenwoud” afgesloten met een inloop voor ouders, opa’s en oma’s. De kinderen hielden verschillende presentaties over wat ze geleerd hebben tijdens dit thema. Ook waren er allerlei lekkernijen om te proeven.

De kinderen in unit 6/7/8 hebben gewerkt aan het IPC thema “Hoe ziet onze aarde eruit?”.  Tijdens de tentoonstelling vertelden de kinderen over hun zelf gemaakte vulkanen en landschappen.

De onderbouw had op een eerder moment hun thema afgesloten en is volop met het thema ‘verkeer’ bezig. Tijdens de opening van het thema was de politie te gast in unit 1/2/3. Nadat de agenten aan de kinderen hadden uitgelegd wat hun taak is in het verkeer mocht iedereen mee naar buiten om te  helpen met de verkeerscontrole. Bij de controle werden de eigen vervoermiddelen van de kinderen gecontroleerd door de hulpagent. Ook werd het rijbewijs bekeken. Het was een fantastische ochtend!

Vanaf 2 april zal er in de Cultuurschuur in Wieringerwerf een groeiende IPC tentoonstelling van ‘Het Baken’ tentoongesteld gaan worden. U kunt dan zien wat de kinderen doen en leren met IPC. Een bezoekje is zeker de moeite waard!

 

 

 

advertentie