Hersenkrakers voor KVG dames

advertentie

WIERINGERWERF – Tijdens de ledenavond afgelopen donderdag in de sfeervolle polderzaal van café “Bij de Buren”, werden de dames van het KVG Wieringermeer behoorlijk op de proef gesteld.

Onder leiding van Rita Haring en Leida Beerepoot werd men, verdeeld in groepjes,  getest op kennis rond o.a. muziek, artiesten en muziekinstrumenten. Dat leverde al snel bij velen opgetrokken wenkbrauwen en peinzende blikken op. Doordat men samen kon overleggen werden liedjes, titels en jeugdfoto’s van zangers en zangeressen grotendeels herkend.

Het onderdeel “cryptogrammen” waarin opdrachten zoals; welke groep gaat schuil achter “zij halen de hoge noten niet” met als antwoord:  “Toontje Lager”, bleek lastiger te zijn.

Fanatiek en met vooral veel plezier brachten de KVG dames zo hun eerste ledenavond van het seizoen door; blij om elkaar weer te ontmoeten.

Met een mooie attentie voor de spelleidsters en de oproep toch vooral de volgende bijeenkomst te bezoeken van de gezamenlijke vrouwenverenigingen, waarbij de cabaretière Charlotte Glorie op zal treden, kon een tevreden voorzitster de avond afsluiten.

advertentie