Helpt u mee Balgzand opruimen?

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

Zaterdag 11 maart zijn er weer helpers nodig voor het opruimen van Balgzand bij Den Helder. Aan het eind van de winter ligt er altijd veel zwerfvuil op de schorren en tegen de dijk. Vaak zijn het stukken van door de zee aangevoerde visnetten, planken en veel plastic.

Dat is geen gezicht en in de natuur hoort deze troep niet thuis. Dieren hebben er last van. Voor het broedseizoen begint, wil Landschap Noord-Holland graag dat alles er weer netjes uitziet. Aanmelden kan voor een halve of hele dag.

Onze vaste sponsor GP Groot uit Heiloo haalt gratis de rommel op en verwerkt het. Verzamelen om 09.00 en om 13.00 uur bij ’t Kuitje. Als u zich tijdig opgeeft zorgt Landschap Noord-Holland voor eten en drinken en voor transport vanaf ’t Kuitje. Wilt u op het laatste moment meedoen, dan kan dat ook. Neem dan wel zelf uw eten en drinken mee. Boswachter Chris van der Vliet raadt u aan oude (regen)kleding en laarzen aan te trekken.

Belangrijk om te weten

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met boswachter Chris van der Vliet, C.vanderVliet@landschapnoordholland.nl of telefonisch: 06-51578254.
De dag is van 9.00 tot ca. 16.00 uur, van 12.00-13.00 uur is er pauze. Vertrekpunt: Informatiepunt ’t Kuitje, Oostoeverweg 80, 1786 PS Den Helder. Aan deze activiteit zijn natuurlijk geen kosten verbonden, graag wel van te voren opgeven. Dat kan via de website www.gaatumee.nl

advertentie