Helikoptervlucht boven de tulpen! (video)

advertentie

Foto: Noordkop Nieuws

SLOOTDORP – Op dit moment staan alle tulpen in de regio vol in bloei en wat is er mooier dan deze kleurenpracht van een tulpenveld van boven te bekijken? Geniet van het prachtige uitzicht over de tulpenvelden gedurende een helikoptervlucht met gegarandeerde raamplaats. Een echte ‘once-in-a-lifetime experience’!

Al jaren verzorgt Prince Helicopters rondvluchten op locatie en ook dit weekend is dat weer mogelijk bij Tulpenexcursie Siem Munster op zaterdag en zondag 20 en 21 april. Door het ontwerp van de helikopter een Enstrom 480, is het uitzicht optimaal voor iedere passagier. Per vlucht kunnen er 3 passagiers mee. U mag zelf uw route bepalen binnen de duur van de vlucht, dit uiteraard in overleg met uw mede passagiers!

De kosten voor een vlucht van 6 minuten zijn € 59,95 per persoon, een vlucht van 12 minuten kost € 99,95 per persoon. Voor dit jaar dient u wel vooraf te uw vlucht online te boeken.

Noordkop Nieuws was vorig jaar wezen kijken bij Tulpenexcursie Siem Munster en vloog mee over de bollenvelden van de Wieringermeer onderstaand kijkt u deze reportage terug.

advertentie