Grote pret ondanks de regen

advertentie

ZIJDEWIND – Maandagmiddag bij het kegelen voor dames kwam de regen af en toe met bakken naar beneden maar in de Kermistent was daar weinig van te merken.

De deelneemsters en de organisatie wisten er weer een waar spektakel van te maken. De heren van de organisatie hadden zich kostelijk verkleed als keurig verklede spontane charmante dames om het spel in goede banen te lijden.

Tot het einde bleef het spannend, er bleven tenslotte nog zes kanshebbers over voor de overwinning waar uiteindelijk Jody Wit verrassend de enorme grote beker in ontvangst mocht nemen.

Voor het vermaak van de kinderen was de regen ook geen spelbreker want in de grote schuur van camping de Rietkraag werden met sjoelen en andere spellen om de prijzen gestreden.

In de serre van de stolp was het helemaal geweldig, daar was het genieten en dansen voor de jeugd bij het disco optreden van een super gezellige clown en was het jammer dat het optreden afgelopen was.

De weersvooruitzichten zijn behoorlijk beter zodat de spectaculaire waterfeesten over de vijver bij de rotonde ook gewoon door kunnen gaan.

(door: Theo Moras)

advertentie