Grote belangstelling aankomst Sint in Zijdewind

advertentie

(door: Theo Moras)

Zijdewind – Zondagmiddag 13 november kwam Sinterklaas met zijn pieten onder grote belangstelling met de boot aan op het plein van Jan Willem Droog in Zijdewind.

De fanfare Samen Voorwaarts zorgde voor de vrolijke noot en de honderden kinderen uit Zijdewind e.o met hun ouders, Opa en Oma’s en belangstellenden genoten ook dit jaar weer enorm van de aankomst op deze unieke locatie bij de woonboot van Droog nabij camping de Rietkraag in Zijdewind.

Na een spontane ontvangst op het plein ging de Sint op zijn paard Amigo met zijn zwarte pieten gevolgd door een paardentram met de allerkleinsten naar dorpshuis de Harmonie aan de Zwarteweg in ‘t Veld waar de fanfare de hele meute stond op te wachten en te vermaken met zowel Sinterklaasliedjes en ander gezellige deuntjes.

Daar was door de organisatie weer een vermakelijke en gezellige middag georganiseerd voor alle aanwezigen uit de omtrek, de gymzaal zat vol met kinderen die al eerder hun kleurplaten hadden ingeleverd waarvan de mooiste door de Sint werden beloont met een prijs.

Een fantastisch en tot in de puntjes verzorgde ontvangst maakte dat iedereen voldaan na afloop naar huis konden gaan, alle kinderen mochten vanavond van de verraste Sint hun schoen zetten.

Hij beloofde tot slot dat hij 5 december ook op de Marinx School zou komen om er nog een fijne dag van te maken.

advertentie