GroenLinks stelt kandidatenlijst vast

advertentie

De algemene ledenvergadering van GroenLinks Hollands Kroon heeft op dinsdag 12 december 2017 de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 vastgesteld.

De lijst van ons #TEAMVOORVERANDERING wordt aangevoerd door Lilian Peters. Zij verhuist half januari vanuit Amsterdam Zuidoost terug naar Hippolytushoef, waar zij is opgegroeid. Voor GroenLinks is zij momenteel actief als lid van de bestuurscommissie Amsterdam Zuidoost en als bestuurslid van GroenLinks Noord-Holland.  Lilian loopt al een tijdje mee met GroenLinks Hollands Kroon en is daardoor goed op de hoogte van wat er lokaal speelt.

De tweede plaats wordt ingenomen door Peter Fekkes (Barsingerhorn), ondernemer, directeur van Nancuna Training & Coaching en voorzitter van de afdeling GroenLinks Hollands Kroon. 

Ons huidige raadslid, Jan Eichhorn (Barsingerhorn), staat op zijn eigen verzoek op de derde plaats van onze kandidatenlijst. Hij is blij dat de kandidatencommissie in Lilian Peters een geweldige nieuwe lijsttrekker heeft gevonden.

De plaatsen vier tot en met negen worden ingenomen door Jaap Wierdsma (Den Oever, actief lid van Landschapszorg Wieringen), Mark van der Pal (Anna Paulowna, ondernemer en directeur bij Cu4IT), Margreet Kappelhof (Barsingerhorn), Joachim de Stigter (Oosterland, scholier), Aries Zuidhof (Middenmeer) en Jacqueline de Vries (Kolhorn).

Onze ambitie is om de komende jaren fors te investeren in een groene, sociale en open gemeente, waarin het voor jong en oud fijn wonen is, in een gezonde leefomgeving, waar wij houden van de natuur, rekening houden met het klimaat en goed zorgen voor het dierenwelzijn. Een gemeente waar voor iedereen plek is, met goede zorg voor onze kwetsbare inwoners en gastvrijheid voor mensen in nood. Het kan anders, het moet anders, ook in Hollands Kroon.

Actuele informatie over onze activiteiten en standpunten – binnenkort ook ons verkiezingsprogramma Groen in de Kop 2018-2022 – staat op onze website (hollandskroon.groenlinks.nl). Volg ons ook op Twitter (@GLhollandskroon)en op Facebook (www.facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon/).

advertentie